top of page
ESPECTACLES_invertit.png

ADRIÀ VIÑAS

L'Adrià Viñas Puntí (1987), actor, clown i productor és un dels membres fundadors de CoANDA.

L'Adrià es gradua a l'Institut del Teatre en l'especialitat de teatre físic, on es forma amb professors com Stéphane Lévy, Andrés Corchero, Moreno Bernardi, Renée Baker, Pere Jané, Jordi Basora, entre d'altres.

Participa en diferents cursos intensius: Clown amb Pep Massanet i Christian Atanasiu, dansa aèria a càrrec de la Companyia Deambulants, teatre de carrer i accions amb Albert Olivas, tècniques de circ a l'escola El Galliner (Girona), Body Weather amb Andrés Corchero a La Blanca Performing Arts Lab (Barcelona) i Acrobàcia amb Mark Glover i Philipp Obal a l'Escola de Circ Rogelio Rivel (Barcelona). 

Professionalment participa en diferents projectes teatrals com "La Peixera" de Cia Los Jimenes i dirigit per Jordi Basora; "Alarma Nuclear! Un drama familiar" de Cia La Palpebra i dirigit per Lluís Graells; "No límits" i "Pastissers POFessionals" de Cia Nyip i Nyap; "Vremya Musei" de Cia Voltäla fent temporada en El Maldà Teatre (Barcelona); entre altres.

Actualment i en gira, forma part de Cia Moveo amb la peça de teatre físic "Conseqüències" (premi Moritz a Millor Estrena de Fira Tàrrega 2017) i "Tu vas tomber!" (premi Mais - Festival Internacional de Teatro da Rua Imaginarius'16 (Portugal); premi Mejor Espectáculo de Danza - 29a Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca), així com també forma part de l'espectacle multidisciplinar "Suite TOC núm 6" de Les Impuxibles. També és creador de Cia LePuant, on actualment està girant l'espectacle de clown "Tot sol... i núvol" (premi Millor actor - VII Festival Mutis de Barcelona) i en creació de "Arena"; i Cia Nyip i Nyap amb l'espectacle "Clowntes i Llegendes".

Paral.lelament, ha estat en projectes de teatre comunitari i teatre social, i també es dedica en el món de l'educació i la formació en diferents cursos regulars o intensius, realitzant tallers de circ, clown i teatre, així com també en Casals d'estiu, sempre destinats a les arts escèniques.

CoANDA és una empresa de management d'espectacles que neix amb la motivació d'apropar les arts escèniques de qualitat a tothom.

Les arts escèniques són, per CoANDA, un motor molt important per generar cultura, créixer, compartir, estimular i enriquir-se. Per això, CoANDA ha escollit acuradament els espectacles que ofereix.

CoANDA té una cartellera d'espectacles per tal que vosaltres, el nostre client, pugueu triar el que més s'adeqüi a les vostres necessitats.

A més de la cartellera, CoANDA ofereix la possibilitat d'espectacles a mida. A partir de la vostra idea, CoANDA es posa a treballar per fer-la realitat. Així com també ofereix la organització, producció i realització d'esdeveniments públics o privats, fires i festivals.

CoANDA es dirigeix als ajuntaments, festivals d'arts escèniques, teatres i sales privades, fires, empreses, empreses d'esdeveniments, i particulars.

Apropar les arts escèniques a tothom és el lema de CoANDA. Facilitar-vos la feina i aconseguir allò que voleu, també.

bottom of page