top of page

FET A MIDA

Aproximar les arts escèniques a tothom no sempre és fàcil, per això CoANDA us proposa diferents opcions a triar entre espectacles i tallers, i totes les eines per a fer-vos la feina més fàcil.

CoANDA té una cartellera d'espectacles i tallers per tal que vosaltres, el nostre client, pugueu triar el que més s'adeqüi a les vostres necessitats.

Pero a més de la cartellera, CoANDA ofereix la possibilitat d'espectacles, tallers i packs FETS A MIDA.

 

A partir de la vostra idea i/o necessitat, CoANDA es posa a treballar per fer-la realitat a partir d'una gran cartellera d'artistes: acròbates, xanquers, trapezistes, actors i actrius, ballarins i ballarines, ...

 

Així com també ofereix la organització, producció i realització d'esdeveniments públics o privats, fires i festivals.

Espectacle FET A MIDA

 

 

 

Si estàs organtitzant un esdeveniment, un festival, una fira, un cabaret; o tens una empresa... i no t'encaixen els espectacles de la nostra cartellera...

Tenim una cartellera d'artistes: acròbates, xanquers, trapezistes, actors i actrius, ballarins i ballarines, ... i CoANDA idearà, crearà i realitzarà el teu propi espectacle!

A partir de la teva idea i/o necessitat, et crearem i et realitzarem un ESPECTACLE FET A MIDA!

Taller FET A MIDA

 

 

 

CoANDA ofereix una sèrie de tallers, per tal que l'infant i/o l'adult es pugui divertir i alhora aprendre allò que li queda lluny. CoANDA posa totes les eines per tal que pogueu realitzar el taller que més de gust us vingui.

Tenim una sèrie de tallers per a tots els gustos. Però si estàs buscant algun altre tipus de taller, CoANDA té totes les eines i una llarga cartellera de professionals en tots els camps per a fer realitat el teu taller.

CoAnda realitzarà el teu TALLER FET A MIDA!

Packs A MIDA

 

 

CoANDA ofereix una sèrie de packs per tal que et surti més econòmic, i alhora amb un sol contacte puguis contractar vàries opcions en una. 

 

Oferim diversos tallers i diversos espectacles, relacionats entre ells, per tal que puguis fer el teu pack i gaudir d'una estona llarga plena d'activitats, tallers i espectacles!

Tallers en diversos llocs, diferents espectacles en un mateix indret, tallers + espectacles per a fer-ho més rodó... 

CoANDA et crearà el teu propi pack, el teu PACK A MIDA!

Esdeveniment FET A MIDA

 

 

 

CoANDA ofereix la organització, producció i realització d'esdeveniments públics o privats, fires i festivals.

Vols realitzar un esdeveniment, una fira o un festival i no saps com fer-ho? Tens una idea, la vols desenvolupar però no tens l'equip de persones per a portar-ho a terme?

CoANDA s'ocuparà de fer realitat el teu esdeveniment!

T'HO FAREM A MIDA, CONTACTA AMB NOSALTRES!

Per a més infomació:

coanda.espectacles@gmail.com

+34 676 047 146 (Adrià)

bottom of page