top of page

Per a més infomació:

coanda.espectacles@gmail.com

+34 676 047 146 (Adrià)

"EL CARNAVAL DELS ANIMALS"

de Camerata XXI

Disciplina artística: Concert / Orquestra / Humor

​Públic: Tots els públics / Familiar

Idioma: Català

L'ESPECTACLE

'El Carnaval dels Animals' és un concert salvatge i ple d'humor per a tota la família. Un espectacle de Camerata XXI, amb 9 músics en escena i 2 actors còmics que ens explicaran la història de Camille Saint-Saëns en la seva obra animal.

 

Un bon dia durant les seves vacances, Camille Saint-Saëns, que era un compositor seriós i respectat, compon 'El Carnaval dels Animals'. D'un dia per l'altre crea un conjunt de disfresses musicals que transformen instruments en animals. Alguns són elegants, d'altres màgics, però en la majoria Saint-Saëns aprofita la música per enriure's de tot i de tothom. Però, un moment, la música pot fer riure?

Per fer les disfresses, Saint-Saëns utilitza recursos dels instruments per imitar els sons o la manera de moure's de les bèsties, però també utilitza fragments musicals d'altres compositors i els fa sonar com un animal, com si fos un hipopòtam amb tutú.

Què li deu haver passat per voler transformar els instruments i la seva música en animals? Com farà sonar un cangur o un elefafnt amb els instruments de l'orquestra?

Descobreix-ho amb Camerata XXI en aquest concert familiar on veuràs que es pot riure amb la música de la mà d'una història hilarant i plena de sentit de l'humor per a grans i petits.

Durada: 60 minuts

bottom of page