"CONTADORS DE LLEGENDA"

de Cia Jordi Font

Disciplina artística: Teatre / Joglaria

​Públic: Tots els públics

Idioma: Català / Castellà (segons demanda)

L'ESPECTACLE

"Contadors de llegenda" és un espectacle fet a mida. Els pots encarregar una llegenda i/o història, i fan la creació.

Un músic i un actor. Un projecte multidiciplinari, mesclant joglaria i teatre físic, amb música i cant en directe.

Un espectacle per a tots els públics. (Amb opció a espectacles només per adults).

Espectacle de petit format, totalment autònom i adaptable a espais de carrer i espais no convencionals.

+ INFO

Contadors de Llegenda és un espectacle on un músic i un actor s'uneixen per a explicar les històries i llegendes de les contrades catalanes; a partir de les quals creen una joglaria fent que la representació d'aquesta sigui molt més festiva i imaginativa.

Contadors de Llegenda utilitzen la música en directe com a recurs dramatúrgic i emotiu. La interpretació dels diferents personatges i escenaris és feta per un sol actor/joglar utilitzant el cos, la veu i el moviment. El públic, amb l'ajuda del joglar i el músic, podrà endinsar-se dins la llegenda utilitzant la seva imaginació.

Et fem la joglaria de història o llegenda que desitgis!

Durada: 30 minuts

Per a més infomació:

coanda.espectacles@gmail.com

+34 676 047 146 (Adrià)

1/1

Cia JORDI FONT

Jordi Font es gradua en Art Dramàtic en l'especialitat de teatre físic a l'Institut del Teatre de Barcelona. Complementa els seus estudis amb mestres com Pere Sais, Los Corderos sc, Carlo Bosso, Natalka Polvynka, Andrés Corchero, entre d'altres.

Dins de la seva extensa trajectòria com a actor, cal destacar: "Personne" de Ad Libitum Physical Theater i dirigit per Andrés Corchero, el qual viatja al Festival Vour Chance de Moscú. "Martyre" dirigit per Nicolas Hermansen, estrenat al Festival PAD de Mainz, Alemanya; "Tu vas tomber!" de Cia Moveo, dirigit per Stéphane Lévy (guanyador del premi Mais al Festival Internacional de Teatro da Rua Imaginarius (Portugal) i el premi Millor espectacle de dansa a la 29a Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca); "Llull a la ciutat Nova" dirigit per Teresa Vilardell i coproduit pel Teatre Nacional de Catalunya; "Vremya Musei" de Cia Voltäla amb dues temporades en El Maldà Teatre de Barcelona; entre d'altres.

Actualment forma part de Cia Moveo i Cia Voltäla, i és integrant de la companyia IT Teatre, coproducció del Teatre Nacional de Catalunya i Carlos Santos.

© Edited latest version 20 per Adrià Viñas - CoAnda Management i Producció - www.coandaespectacles.comcoanda.espectacles@gmail.com - +34 676 047 146

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Icono negro Vimeo